2024. április
H
K
Sz
CS
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Összes program megtekintése ›

2020. május 29.

Újra nyitnak az Ipoly Erdő erdei szálláshelyei

Június első napjától újra teljes kapacitással működik az Ipoly Erdő Zrt. legtöbb erdei vendégháza és bakancsos szállása. Az erdőgazdaság a szálláshelyeken szigorúan betartja a Nemzeti Népegészségügyi Központ, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal és a Magyar Turisztikai Ügynökség vonatkozó előírásait, ajánlásait.

A járványhelyzet miatti kijárási korlátozások megszűnése után az igen kedvelt börzsönyi és cserháti túraútjaink újra járhatóak és szálláshelyeink is nyitott ajtókkal várják a vendégeket. Munkatársaink a higiéniai és fertőtlenítési szabályok betartása mellett várják a látogatókat. A nem egy családba, baráti társaságba tartozó vendégeinket emellett a biztonságos távolság megtartására kérjük.

A járvány terjedésének megakadályozása érdekében június 1-től a szálláshelyeken különös figyelmet fordítunk a járványügyi szabályok, ajánlások betartására. A rendszeres fertőtlenítés mellett kézfertőtlenítő szereket helyezünk ki,  valamint kézszárításra egyszer használatos papírtörlőt alkalmazunk.

Mindannyiunk egészségének megóvása érdekében a matracszállásainkon, a kulcsosházainkban a már említett járványügyi szabályok mellett, átmenetileg csak egyszer használatos, eldobható evőeszközöket, tányérokat, poharakat (fa és papír) biztosítunk a vendégeinknek. A konyhai eszközöket csak saját felelősségre használhatják a szállóvendégek. Az ágynemű használata kötelező a következő időszakban, a matracok, ágyak csak ezekkel használhatóak, melyeket az üzemeltető használat után fertőtlenítő mosással tisztít. Ezeken a szálláshelyeken egyszerre csak egy társaságot fogadunk, idegen csoportok közösen nem vehetik igénybe a szolgáltatást.

Köszönjük megértésüket. Újra várunk mindenkit nagy szeretettel, és egészségünk érdekében közös, felelős odafigyeléssel!

Az érdeklődők a szálláshelyekről további információt és azonnali foglalási lehetőséget az alábbi elérhetőségen találhatnak:

www.ipolyerdo.hu

www.erdeihazak.hu

Június 1-től az alábbi szálláshelyeink nyitnak:

Bánki Vendégház
Királyháza Alsó Vendégház
Királyháza Felső Vendégház
Tóvik Vendégház
Wenckheim-Ház
Zebegényi Erdei Sátortábor
Pénzásási Erdei Turistaház
Kútbereki Turistaház
Márianosztrai Fogadóépület és Szálláshely
Csernyik Kulcsosház
Salgóbányai Kulcsosház
Kisirtáspusztai heyi menedékház